Bruidsreportage

Bruidsreportage

huw150pxJe trouwdag is een dag om nooit te vergeten en de moeite waard om blijvend te worden bekeken. Hoe je dit wilt invullen is zeer persoonlijk en uiteenlopend van aard, het is tenslotte jullie feest. Wat wil je wel en wat juist niet hebben vastgelegd, geef je de fotograaf de vrije hand of hou je de regie liever zelf in handen? Daarom is het van belang om vooraf goed te bespreken wat jullie wensen zijn, opdat je er op de grote dag zelf geen omkijken meer naar hebt. Klik op de foto hiernaast voor een complete bruidsreportage.

We maken er wat moois van.

Uitgedost, opgedoft en tot in de puntjes verzorgd  zien bruid en bruidegom er uit op de bruiloftsdag. Hetzelfde geldt voor de mooiste foto’s, ook deze verdienen een speciale behandeling om de bruidsreportage nog wat extra’s mee te geven. Uiteraard in samenspraak met jullie wensen kunnen een aantal foto’s bewerkt worden voor een superspeciale uitstraling.

 

Doe de trouwdatumcheck!

Willen jullie weten of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum en er alvast een optie op nemen? Vul dan het formulier hieronder in, dan laten wij zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn

 


Trouwdatumcheckformulier

Naam bruid *

Naam bruidegom *

E-mail *

Telefoonnummer

Trouwdatum *

Trouwlocatie *

Alvast een optie op de trouwdatum nemen?

Hoe hebben jullie Studio Meinhart gevonden?

Klik hier voor de tarieven van bruidsreportages

 

Sfeerimpressie