Uit de oude doos

Uit de oude doos

Heeft u ook zo’n doos met oude foto’s, vergeeld en verkreukeld, met krassen, vlekken en scheurtjes? Foto’s die er niet al te best aan toe zijn en waarvan het zonde is ze weg te doen, al die herinneringen uit je jeugd en van opa en oma. Geef ze een tweede kans en laat ze herstellen en/of digitaliseren, breng die doos maar langs of stuur de foto’s op.

Wij ontvangen van u de foto’s per post of per mail met daarbij een duidelijke beschrijving van uw wensen, het gewenst aantal afdrukken en formaten en uw adresgegevens en telefoonnummer. (Als u uw foto per post verstuurt, raden wij u aan de foto’s in een verharde envelop en aangetekend te versturen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van de foto tijdens de postverzending. Als u uw foto mailt, dan raden wij u aan dit in het grootst mogelijk formaat en als jpg-bestand te doen.)

Na ontvangst van uw foto en uw wensen stemmen we telefonisch of per mail met u af over de uit te voeren bewerking en de daaraan verbonden kosten. Na de bewerking kunt u uw foto op de website bekijken.